Inspiratieparty

Elke dag een tekenopdrachtje
Zo blijf je creatief 🧑‍🎨🎨, kan je even ontspannen 🏖, je laten inspireren ⛲️💡, jezelf beter leren kennen en je manier van werken.

Doorbreek je dagelijkse sleur
Een kwartiertje ⏳ tekenen ✏️🖊🖍🖌 kan al wonderen verrichten!

Hoe? Samen in een whatsappgroepje
Hoe moet je dat nou voor je zien? Je stuurt een appje naar mij op 📞 06 2882 5 616: 💬”Hallo Alicia, ik ben ….. Mag ik meedoen?” Vervolgens kom je bij een groep met maximaal 15 deelnemers en krijg je elke ochtend 🕘 een creatieve tekenopdracht. Deze voer je uit wanneer jij wilt en in de loop van de dag kan je de verschillende resultaten bekijken. Je zult zien hoe iedereen te werk gaat en doet inspiratie op!

Professionele ondersteuning
Wat is nou het voordeel van tekenen in zo’n groepje? Je heb een stok 🪵 achter de deur 🚪 om aan de slag te gaan, maar toch is het laagdrempelig. Je wordt geïnspireerd door het werk van anderen en direct contact met mij als tekenares. Leuk en interactief!

Waarom tekenen?
Er is behoefte aan contact en creatief en flexibel denken. Moeilijke situaties kan je daardoor makkelijker aan, omdat je meerdere oplossingen kan bedenken voor een probleem. Alles wat uit je pen, stift of potlood komt begint met jouw denkproces 🧠. Door te tekenen kan je handen 🙌🏻en voeten🦶🏻🦶🏽🦶🏿geven aan je ideeën 💡.

De eerste week is helemaal gratis
Doe gerust een weekje mee om te ervaren hoe het is! Daarna kan je kiezen of je doorgaat en vraag ik een kleine bijdrage 🪙.