Inspiratieparty via whatsapp

Inspiratieparty via whatsapp

Inspiratieparty 2021

Elkaars reactie lezenden het is inspirerend om naar elkaars tekeningen te kijken en elkaar aan te moedigen. Dat ontstaat eigenlijk vanzelf.

“Inspiratie van anderen, maar ook de waardering voor je tekening van anderen. Verder heb je via WhatsApp snel contact met elkaar en hoef je niet perse om een bepaald tijdstip het af te hebben omdat je bij elkaar komt. Ook een dag later kan er nog op gereageerd worden, voor mij betekent dit minder stress.

Het geeft de moed om te proberen, maar ook frustratie of eigenlijk soort van schaamte omdat ik niet kan tekenen, maar het leert je ook dat je anders mag zijn.

Dat ik daadwerkelijk creatief bezig ga en dat ik meer kan dan ik altijd denk dat ik kan.

Met z’n 8en in een whatsappgroep. Samen tekenen, elkaar inspireren. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar, maar wel in een andere vorm. Om de dag een opdracht en een stukje techniek. Het leuke is, dat facebook, whatsapp en instagram steeds beter gaan samenwerken, zodat iedereen die wil, mee kan doen!

Wanneer ik verder ga weet ik nog niet, maar dat er een vervolg komt weet ik wel!